Pioniers

Leeftijd:
10-12 jaar

Fantasie en creativiteit zijn twee kernbegrippen in de pioniertak. De pioniers zijn in staat iets ingewikkeldere spelen te begrijpen. Hun enthousiasme en interesse zorgen ervoor dat ze snel weg zijn met technieken, al mag het speelse zeker niet uit het oog verloren worden. Hier maken ze voor de eerste keer echt kennis met het tentenkampleven en alles wat hier bij komt kijken. Het samenwerken in patrouilles krijgt bij de pioniers ook echt betekenis. De pioniers gaan eenmaal op tentenkamp, tijdens de zomer. Het eerste tentenkamp is iets om naar uit te kijken voor de pioniers.

Dit jaar bestaat de pionierleiding uit

Onstuimige Secretarisvogel (Sarah Verhoeven) - takleider - 0473576389

Spontane Specht (Maarten Watzeels) - EHBO - 0496560957

Geduldige Patrijs (Maral Mesghali) - binnentent - 0479214177