INSCHRIJVEN

Om een goede werking te garanderen, en te zorgen voor optimaal plezier op de scouts voor zowel leden als leiding, proberen wij te werken met groepen van maximaal 25 leden per geboortejaar. Afhankelijk van het aantal vrije plaatsen per tak, zullen we een beperkt aantal nieuwe leden toelaten.

Voor het scoutsjaar 2019-2020:

Voor het huidige scoutsjaar ontvangen wij geen inschrijvingen meer.

Voor het scoutsjaar 2020-2021:

- Inschrijven van broertjes en zusjes kan vanaf 10 april, via het formulier op de website

- Inschrijven van andere nieuwe leden kan vanaf 1 mei

Leden die dit jaar ingeschreven waren hoeven zich niet opnieuw in te schrijven, zij gaan automatisch over naar een hoger jaar. Als je je kind wil uitschrijven voor het volgend werkjaar, gelieve dan vóór de start van de inschrijvingen, dit te laten weten aan de groepsleiding (groepsleiding@scoutingantwerpenzuid.be).

In onderstaande tabel wordt weergegeven hoeveel vrije plaatsen er zijn per leeftijdscategorie.

Indien de leeftijdsgroep van je kind vol zit kan je toch een mailtje sturen, dan zetten we je op de wachtlijst. Als er een plaatsje zou vrijkomen aan het begin van het jaar laten we dit weten.

2014 (kapoenen)

9 plaatsen

10 plaatsen

15 plaatsen

Inschrijven doe je via het onderstaande formulier.

Nadien krijgt u een mail van ons met de boodschap of uw kind al dan niet is ingeschreven.

De informatie over de start van de nieuwe scoutsjaar krijgt u middel augustus via mail.

Voor verdere vragen kan u ook steeds terecht bij de groepsleiding.

Stevige linker,

Groepsleiding