INSCHRIJVEN

INSCHRIJVINGEN

Om een goede werking te garanderen, en te zorgen voor optimaal plezier op de scouts voor zowel leden als leiding, proberen wij te werken met groepen van maximaal 25 leden per geboortejaar. Afhankelijk van het aantal vrije plaatsen per tak, zullen we een beperkt aantal nieuwe leden toelaten.

Voor het scoutsjaar 2019-2020 zitten de kapoenen- en welpentak vol.

Voor het scoutsjaar 2020-2021:

- Inschrijven van broertjes en zusjes kan vanaf 10 april, via het formulier op de website

- Inschrijven van andere nieuwe leden kan vanaf 1 mei

Leden die dit jaar ingeschreven waren hoeven zich niet opnieuw in te schrijven, zij gaan automatisch over naar een hoger jaar. Als je je kind wil uitschrijven voor het volgend werkjaar, gelieve dan vóór de start van de inschrijvingen, dit te laten weten aan de groepsleiding (groepsleiding@scoutingantwerpenzuid.be)

Dit doe je via het onderstaande formulier.

Nadien krijgt u een mail van ons met de boodschap of uw kind al dan niet is ingeschreven.

De informatie over de start van de nieuwe scoutsjaar krijgt u middel augustus via mail.

Voor verdere vragen kan u ook steeds terecht bij de groepsleiding.

Stevige linker,

Groepsleiding