ACTIES JINS

De Jins van Scouting Antwerpen Zuid zoeken job!

Gegroet allen,

Dit jaar gaan de Jins opnieuw op buitenlands kamp. We hebben al een paar ideeën in ons hoofd, maar zijn nog niet helemaal rond met het bepalen van de bestemming. Wat we wel weten is dat we geen drie weken in de Ardennen willen verblijven, dat hebben we al genoeg gedaan. Jammer genoeg kost een vakantie waar je niet heen kan liften best wat geld, en daarom hebben wij jullie nodig!

Als er dit jaar ook maar iets is waar wij u mee kunnen helpen, dan horen wij dit graag. Dit kan gaan van babysitten tot helpen zware dingen te verplaatsen bij verhuizen, van bijles geven tot tappen of opdienen op feestjes. Onze hulp is ook niet exclusief voor scouts-ouders, dus als u een vriend, collega, oma of wat dan ook hebt die we uit de nood kunnen helpen, laat maar weten!

Alvast bedankt en een stevige linker,

De Jins