Boek 100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat

De geschiedenis van 100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat in boekvorm!

75 jaar 16e Sint Laurentius, de fusie met de 6e Sint Norbertus. Van 6+16 naar het enorm florerende Scouting Antwerpen Zuid.

Erick De Cleyn bracht uren, dagen en weken door met het doorploegen en herorganiseren en structureren van het groepsarchief.
Kampverhalen, verslagen van groepsraden, foto's, affiches van kasactiviteiten, ... alles ging door zijn handen.
Tientallen interviews heeft hij gedaan met oud-Scouts die ook nog eens jarenlang gekoesterde archiefstukken in zijn bekwame handen schonken.

Het resultaat is tijdens het jubeljaar te bewonderen in het opengestelde archieflokaal.

In september 2020 zal  het jubelboek '100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat' verschijnen.

Voorintekenen voor het boek en bezichtigen van het groepsarchief kan op de opendeurdag op 21 september 2019 en op  zaterdag 22 en zondag 23 februari tijdens het jubelweekend.

Medewerkers:
Erick De Cleyn - Betrouwbare Okapi