Vergaderingen in januari

Beste ouders en leden,

Eerst en vooral wenst Scouting Antwerpen Zuid iedereen een gelukkig nieuwjaar! Wij hopen allemaal samen op een beter jaar dan 2020!

Aangezien wij nog niet kunnen inschatten of de maatregelen zullen versoepelen in januari, hebben wij besloten om voorlopig nog geen vergaderingen te plannen voor +12 jarigen. Op 9, 16 en 23 januari is er wel een vergadering voor de kapoenen, welpen en pioniers, telkens tussen 14u en 17u op de lokalen.

Voor de -12 jarige leden geldt nog steeds dat ze niet mogen komen als ze symptomen hebben of als ze in quarantaine moeten. Als iemand positief test na een vergadering, gelieve ons dit te laten weten. Uiteraard gaan wij hier discreet mee om. Volgens de maatregel sinds 2 januari moeten leden die op vakantie zijn gegaan, verplicht in quarantaine en moeten op dag 1 en dag 7 getest worden. Enkel bij een tweede negatieve test op dag 7, mogen zij terug naar de scouts komen.

Wij hopen begin februari een nieuwe binnentent te kunnen uitdelen als we dan een beter zicht hebben op eventuele nieuwe maatregelen, in de tussentijd houden wij jullie op de hoogte via onze website en via mail.

Een stevige linker,

Scouting Antwerpen Zuid