Binnentent 3

Beste ouders en leden,

Tijdens deze gekke tijden helpt het om vast te houden aan dingen die we kennen en voor ons normaal zijn. Dat betekent dat we ook nu een derde (digitale) binnentent voorzien om de laatste vergaderingen van het scoutsjaar in te plannen. Nadat de quiz, de schaatsvergadering en het zalige paaskamp reeds in het water vielen, blijven we stilletjes hopen snel onze scoutsactiviteiten te kunnen hervatten. Dit is natuurlijk onmogelijk zonder de binnentent waar in staat waar, hoe en wanneer we afspreken voor een knotsgekke vergadering!

Natuurlijk is dit onder voorbehoud van verdere maatregelen, via mail worden jullie de hoogte gehouden van het al dan niet verder zetten van de scoutsvergaderingen.

Tot het zover is hopen we dat jullie zich kunnen bezig houden door te spelen in de zon, kampen te bouwen, met jullie vrienden en familie te bellen of eens te gaan wandelen of fietsen langs de schelde, nieuwe parken in Antwerpen te ontdekken. Wie weet komen we elkaar wel eens tegen, dan roepen we luid naar elkaar!

Binnentent 3

Heel veel groetjes en dikke knuffels van de leiding!

We missen jullie <3