Boek 100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat

De geschiedenis van 100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat in boekvorm!

75 jaar 16e Sint Laurentius, de fusie met de 6e Sint Norbertus. Van 6+16 naar het enorm florerende Scouting Antwerpen Zuid.

Erick De Cleyn bracht uren, dagen en weken door met het doorploegen en herorganiseren en structureren van het groepsarchief.
Kampverhalen, verslagen van groepsraden, foto's, affiches van kasactiviteiten, ... alles ging door zijn handen.
Tientallen interviews heeft hij gedaan met oud-Scouts die ook nog eens jarenlang gekoesterde archiefstukken in zijn bekwame handen schonken.

Het resultaat is tijdens het jubeljaar te bewonderen in het opengestelde archieflokaal.

De teksten van Erick worden minutieus onder handen genomen en geredigeerd door Kris -perfectionism is my middlename- D'Aes.
Jan Verreth giet alles op professionele wijze in een prachtige, moderne lay-out.

Samen zijn ze volop bezig met de het samenstellen en opmaken van ongeveer 250 pagina’s vol teksten en foto’s over de geschiedenis van onze groep.
We streven naar een mooi eindproduct, volledig in kleurendruk.

Wil je een voorproefje?  Klik hieronder voor een voorpublicatie van een deel van hoofdstuk 7 (pdf, 8 Mb).

Indien je geïnteresseerd bent in één of meerdere exemplaren van het jubelboek, vergeet dan zeker niet tijdig te bestellen.
De totale oplage wordt namelijk bepaald door het aantal voorintekeningen!

De voorintekenprijs bedraagt 35 euro. Pas na overschrijving is je bestelling definitief.

Voor elk ingeschreven groepslid en de huidige leiding wordt alvast één exemplaar voorzien. Hiervoor is geen voorinschrijving nodig.

Het boek zal officieel voorgestel worden op de VIP-avond, op vrijdag 18 september 2020, en zal vanaf dan beschikbaar zijn.

Zoals uitgelegd op de pagina 'Steun en sponsoring' wordt je naam vereeuwigd in ons jubelboek als je onze jubelviering sponsort voor een bedrag vanaf 50 euro (excl. boek).

Anekdotes en persoonlijke foto's zijn nog steeds welkom.

Voorintekenen voor het boek kan via onderstaande knop.

DE BESTELPERIODE IS VERLENGD TOT 15 JULI!!!

Uw bestelling is pas definitief nadat wij de ontvangst van uw betaling bevestigden.

Medewerkers:
Erick De Cleyn - Betrouwbare Okapi