Overgang 2019-2020

Datum: 
21/09/2019 - 13:00

Beste leden, ouders en sympathisanten, beste oud-Scouts, 

Het is weer tijd om het nieuwe Scoutsjaar in te zetten.  

Daarom houden wij zoals elk jaar een overgang, gevolgd door een gezellige barbecue.
Zaterdag 21 september 2019 verwelkomen we u graag in onze lokalen (Hertsdeinstraat 25). 

Naast de start van het nieuwe Scoutsjaar vieren we ook “100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat”. Volgend jaar viert onze Scoutsgroep namelijk zijn eeuwfeest. Het jubeljaar wordt geopend! 

De dag ziet er als volgt uit: 

 • Vanaf 13u ben je welkom in ons lokaal. Dan bieden we je de mogelijkheid het lidmaatschap van je kind te voltooien en een uniform aan te kopen. 
   
 • Om 14u start de overgangsshow. Het belooft weer spetterend te worden! Nadien wordt de vraag die op ieders lippen brandt beantwoord: “wie wordt mijn nieuwe leiding?” 
   
 • Rond 15u starten de overgangsproeven voor de nieuwe leden en de leden die van tak veranderen. We raden alle leden aan om kleren mee te brengen die vuil mogen worden. Een handdoek kan ook nuttig zijn.   
   
 • Om 16u zijn alle ouders, kinderen en oud-scouts welkom voor de officiële inzet van het 100ste Scoutsjaar met een groot groepsaantreden op onze nieuwe, groene speelplaats.
   
 • We lanceren het jubelbier, stellen de jubelvlag en het insigne van ons jubeljaar voor en geven de mogelijkheid om in te tekenen op het jubelboek. Je kan toffe gadgets kopen in ons winkeltje. Iedereen kan zich ook inschrijven als steunend lid van het jubelcomité en vanaf €50 wordt je naam ook vermeld in ons jubelboek.
   
 • Om 18u00 staat de grill klaar. We voorzien twee tijdsblokken waarop je kan aanschuiven. Eén om 18u en één om 19u15. Ook dit jaar is er keuze uit:  
  • Volwassenenmaaltijd (vlees of vegetarisch)............. €12 per persoon
  • Kindermaaltijd (vlees of vegetarisch)........................ €9 per persoon

NIEUW! Vanaf dit jaar vragen we onze gasten om zelf een bord en bestek mee te brengen. Zo beperken we de afvalberg en blijven wij ’s avonds niet achter met een gigantische afwas.

 

Alle informatie over hoe je kan inschrijven vind je via deze koppeling:  Inschrijvingen BBQ
 

 

WaarHertsdeinstraat 13, 2018 Antwerpen