Inschrijven BBQ

Inschrijvingen voor de barbecue verlopen dit jaar online via onderstaande knop. De betaling gebeurt achteraf via overschrijving.

Je kan voor meerdere personen tegelijk inschrijven.  Per persoon moet je de volgende keuzes maken:

1. Volwassene (12€) of kind (9€, jonger dan 12)
  2. Vlees of vegetarisch
  3. Om hoe laat kom ik aanschuiven? Let op: de barbecue wordt in twee shifts georganiseerd: om 18u00 en om 19u15.

Iedereen moet inschrijven, ook leiding en leden.

Opmerking: u las misschien het bericht dat wij vanaf dit jaar werken met een 'breng uw eigen bord/bestek mee' systeem. Dat veroorzaakte verwarring en gaat niet door. Borden, bestek en afwasservice worden netjes door ons voorzien en zijn inbegrepen!

Elk ticket wordt individueel per e-mail opgestuurd en is pas geldig na betaling via overschrijving met vermelding van uw unieke code. U krijgt de betalingsinstructies via mail. Geef zeker een correct e-mail adres op!
Uw betaling moet vóór het evenement ontvangen zijn.
Als u geen mail zou ontvangen, check dan even uw spamfolder of neem contact op via 100jaar@scoutingantwerpenzuid.be en geef daarbij zoveel mogelijk inlichtingen (de naam die u gebruikte, e-mail adres, aard van bestelde tickets).

Op de overgang zelf kan je elk individueel ticket (niet enkel de mail) dat je kreeg inwisselen tegen de juiste bonnetjes. Vergeet het niet mee te brengen!

Door online in te schrijven maak je het voor ons veel gemakkelijker om een overzicht te behouden. Contacteer ons moest iets niet duidelijk zijn.
Enkele opmerkingen over de veiligheid van het gebruikte systeem vind je op onze 'muur'.

Alvast bedankt en tot dan!