3-5 april 2020

Groeps-paaskamp met weekend voor oud-Scouts

Ter gelegenheid van 100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat nodigen we de oudscouts van onze groep uit om samen met de groep een weekend door te brengen op de Hoge Rielen. Altijd al zin gehad om die kruissjorring nog eens te leggen, om te koken op een houtvuur, om te bunken op 132°, om te kijken of Dikke Bertha nog altijd zo zwaar is of eenvoudigweg om tijdens een weekendje in Scouteske sfeer bij te praten met de gabbers van weleer? Blokkeer dan alvast je agenda!

Van 4 tot 10 april gaan alle takken van de groep samen op paaskamp.
Op vrijdagavond 3, zaterdag 4 en zondag 5 april 2020 (eerste weekend paasvakantie)
krijgen ook de oudscouts een plek!

Het programma ligt nog niet vast en daar kan jij mee aan schrijven.

Bepaal mee wat er gaat gebeuren en gebruik onderstaande knop om je interesse voor het weekend alvast door te geven en om onze vragenlijst in te vullen!

Doe het nu en wacht niet tot de inschrijvingen, dan kan ons planploegje alvast aan de slag.

Wanneer: 3-5 april 2020

Waar: Hoge Rielen, Lichtaart

Inschrijven: vanaf november 2019 via deze website
Wacht niet tot volgend jaar om bovenstaande bevraging in te vullen, doe het nu!!

Planploeg:

Johan D'Aes - Doelbewuste Wolf