26-29 mei 2023

oud-Scouts Weekend  -  het is zover!
 

Beste oud-scout,

Via onderstaande link kun je je vanaf nu inschrijven voor het oud-scoutsweekend dat zal doorgaan van 26 tot en met 29 mei 2023. Ook als je in 2020 al ingeschreven was, dan moet je het formulier invullen. Je krijgt dan uiteraard wel voorrang als het zou vollopen.

https://forms.gle/VEUxWpyn6VrvwyzZ7

Na afloop van de inschrijvingen (16 april) worden deze verwerkt en zal je een betaalverzoek krijgen.

Heb je op dit moment vragen, dan mogen die gericht worden aan deceusterjan@telenet.be.

De planploeg

Correcte Steenuil – Peter Kuterna
Doelbewuste Wolf – Johan D’Aes
Nauwgezette Bever – Michel Hellebosch
Vrolijke Vleermuis – Jan De Ceuster


---------------------------

Met veel enthousiasme werden er in maart 2020 nog voorbereidingen getroffen voor het Oud-Scoutsweekend begin april.

Wie had ooit kunnen denken dat dit weekend, waar we zolang naar uitgekeken hadden, plots niet meer kon plaatsvinden omwille van een virus?

Jullie enthousiasme en grote interesse en onze vergevorderde voorbereiding willen we niet zomaar overboord gooien. Uitstel wordt geen afstel. We zochten en vonden een prima alternatief. Het nieuwe oud-Scoutsweekend zou plaatsvinden van 21 tot en met 24 mei 2021. We boekten opnieuw een kampgrond en gebouw op de Hoge Rielen.
Nu zijn we weer een jaar verder, en alweer kunnen we het weekend niet laten doorgaan. Maar we blijven volharden! Hoe langer het duurt hoe meer goesting is de redenering.

Het lijkt erop dat we stilaan uit de Coronacrisis zullen geraken, doch onzekerheid blijft. Een nieuw weekend plannen in 2022 leek ons echter niet opportuun. We vermoeden immers dat voor velen onder ons 2022 wel eens een druk jaar zou kunnen worden waarin uitgestelde familiale activiteiten, reizen, etc… moeten “ingehaald” worden.

We verkozen echter niet om af te stellen maar wel om uit te stellen en dit naar het verlengde Pinksterweekend 26 tot en met 29 mei 2023 (u leest het goed: drieëntwintig). We hebben een kampgrond en gebouw op de Hoge Rielen geboekt voor die periode.

Was je ingeschreven? Dan blijft u blijft ingeschreven voor de editie in 2023. Uw betaalde voorschot blijft behouden.
Weet u nu al dat u er binnen twee jaar zeker niet bij zult zijn, laat dit dan zo spoedig mogelijk weten. In dat geval storten wij uw voorschot terug en vervalt uw inschrijving.

Was je niet ingeschreven en wil je toch al je naam opgeven voor de editie in 2023, laat dan van je horen en wij brengen dat in orde.

Sowieso zal hierover opnieuw tijdig gecommuniceerd worden eind 2022…

Noteer nu alvast de nieuwe data in je agenda: 26 tot en met 29 mei 2023

Altijd al zin gehad om die kruissjorring nog eens te leggen, om te koken op een houtvuur, om te bunken op 132°, om te kijken of Dikke Bertha nog altijd zo zwaar is of eenvoudigweg om tijdens een weekendje in Scouteske sfeer bij te praten met de gabbers van weleer? Blokkeer dan alvast je agenda!

Inschrijvingen voor de oorspronkelijke editie blijven geldig. 
 

Contacteer ons voor alle vragen!

Wanneer: 26-29 mei 2023

Waar: Hoge Rielen, Lichtaart

Planploeg: 

Johan D'Aes - Doelbewuste Wolf
Jan De Ceuster - Vrolijke Vleermuis
Michel Hellebosch - Nauwgezette Bever
Peter Kuterna - Correcte Steenuil

Contact