21-24 mei 2021

oud-Scouts Weekend  -  verplaatst!

Met veel enthousiasme werden er in maart nog voorbereidingen getroffen voor het Oud-Scoutsweekend begin april 2020.

Wie had ooit kunnen denken dat dit weekend, waar we zolang naar uitgekeken hadden, plots niet meer kon plaatsvinden omwille van een virus?

Jullie enthousiasme en grote interesse en onze vergevorderde voorbereiding willen we niet zomaar overboord gooien. Uitstel wordt geen afstel. We zochten en vonden een prima alternatief. Het nieuwe oud-Scoutsweekend zal plaatsvinden van 21 tot en met 24 mei 2021. Dat is het verlengde Pinksterweekend. We boekten opnieuw een kampgrond en gebouw op de Hoge Rielen.

Dat is niet meer in het Jubeljaar en nee, ook niet meer samen met de Groep. Dat kregen we zo snel niet meer geregeld. Maar dan vieren we toch gewoon 101 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat, onder ons, onder oud-Scouts?

Altijd al zin gehad om die kruissjorring nog eens te leggen, om te koken op een houtvuur, om te bunken op 132°, om te kijken of Dikke Bertha nog altijd zo zwaar is of eenvoudigweg om tijdens een weekendje in Scouteske sfeer bij te praten met de gabbers van weleer? Blokkeer dan alvast je agenda!

Inschrijvingen voor de oorspronkelijke editie blijven geldig. Vanaf eind 2020 kunnen ook anderen bij inschrijven.

Wanneer: 21-24 mei 2021

Waar: Hoge Rielen, Lichtaart