100 jaar

100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat. Dat willen we vieren!

Daarom organiseren we tijdens het Scoutsjaar 2019-2020 heel wat feestelijke jubelactiviteiten waarop de groep iedereen graag uitnodigt: alle leden en ouders, onze uitgebreide groep oud-Scouts en ook de buurt.

Download hier het volledige programma om af te drukken en thuis op te hangen!

Hou deze website in de gaten voor meer details hoe je je kan inschrijven.

Heel wat Scoutsgeschiedenis is geschreven in de Hertsdeinstraat met de daar opgerichte 16e Sint Laurentius, de 6e Sint Norbertus die we graag zagen komen om samen de 6+16 Sint Laureis-Sint Norbertus te worden en uiteindelijk de naamsverandering naar 'Scouting Antwerpen Zuid' dat floreert als nooit tevoren. Meer over onze lange historiek vind je op de pagina 'geschiedenis' en tijdens het jubeljaar zal ook ons groepsarchief zijn deuren openzetten, en in september 2020 zal uiteindelijk het boek '100 jaar Scouts in de Hertdseinstraat'  verschijnen waarin alles in geuren en kleuren kan worden nagelezen.

Ons jubeljaar kan mee worden gerealiseerd dankzij de bereidwillige steun van deze geweldige bedrijven: