Bedrijven

Volgend Scoutsjaar viert Scouting Antwerpen Zuid haar ‘100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat’.

Dit willen we delen met onze 250 leden en hun ouders, met onze uitgebreide groep oud-Scouts en met de buurt.
We organiseren vier grote activiteiten tussen september 2019 en september 2020: een openings-overgang, een jubeldag, een oud-Scouts-weekend, een slot-overgang. Een boek over de geschiedenis van de groep maakt het plaatje compleet.

Feest vieren kost geld. Om onze plannen te kunnen realiseren en onze scoutsgroep in het daglicht te kunnen stellen dat ze verdient werkten we een mooi aanbod voor sponsors uit.

We bieden drie formules aan:

Suggestie Brons Voor uw sponsoring van €100 publiceren we uw logo en contactgegevens in ons programmaboekje, dat tijdens de activiteiten aan alle aanwezige leden, ouders, oud-scouts en buurtbewoners aangeboden wordt.
Suggestie Zilver Voor uw sponsoring van €250 voorzien we alles uit de bovenstaande suggestie Brons, bijkomend vermelden we uw onderneming op onze jubelwebsite. In al onze communicatie zullen wij verwijzen naar deze website. We publiceren uw logo en contactgegevens. Hierbij wordt ook een link voorzien naar de website van uw bedrijf.
Suggestie Goud Voor uw sponsoring van €1000 voorzien we alles uit bovenstaande suggestie Brons en Zilver, bijkomend nemen we uw bedrijfslogo mee op in ons boek ‘100 jaar Scouting in de Hertsdeinstraat’ dat verschijnt in september 2020. Tijdens alle festiviteiten wordt uw logo zichtbaar getoond op een reclamebord.

Vrije giften zijn ook steeds welkom.

Inschrijven als sponsor kan door contact op te nemen. Hebt u vragen? Contacteer me zeker even.

Dank voor uw gewaardeerde steun en graag tot op een van onze festiviteiten.

Namens het jubelcomité,

Leo Raets