Steun en sponsoring

Beste ouders, Scoutsvrienden en sympathisanten,

Volgend Scoutsjaar viert Scouting Antwerpen Zuid haar ‘100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat’. Dit willen we delen met onze 250 leden en hun ouders, met onze uitgebreide groep oud-Scouts en met de buurt.
We organiseren verschillende grote activiteiten tussen september 2019 en september 2020. Een boek over de geschiedenis van de groep maakt het plaatje compleet.

Feest vieren kost geld. Om onze plannen te kunnen realiseren en onze Scoutsgroep in het daglicht te kunnen stellen dat ze verdient, zullen een aantal unieke dingen verkocht worden, maar hebben we ook sponsors nodig.

Wil ook jij steunend lid worden van het comité ‘100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat’?

Dit kan door een vrij bedrag over te schrijven op rekeningnummer BE86 9733 5605 9550 met vermelding van uw naam en ‘steunend lid 100 jaar Scouts’.

Vermelding boek:
Voor uw financiële steun vanaf €50 wordt uw naam vereeuwigd in ons jubileumboek ‘100 jaar Scouts in de Hertsdeinstraat’!

Bent u vanuit uw bedrijf geïnteresseerd om ons te sponsoren en naam, logo en/of contactgegevens zichtbaar te maken tijdens het jubeljaar, kijk dan even op onze pagina 'sponsoring voor bedrijven'

Hebt u vragen? Contacteer me zeker even.

Dank voor uw gewaardeerde steun en graag tot op een van onze festiviteiten.

Namens het jubelcomité,
Leo Raets