Hebbedingetjes en collectors' items

Feest vieren kost centjes.

Tijdens het jubeljaar zullen er een aantal toffe hebbedingetjes en collectors' items aan de man gebracht worden.

Met de opbrengst, samen met de hulp van  sponsors en steunende leden, worden onze jubelactiviteiten gefinancierd.
We willen ook graag een exemplaar van het jubelboek kunnen aanbieden aan alle leden en leiding.

Alles wat nog in ons spaarvarkentje zit na het jubeljaar, wordt integraal aan de VZW Scouting Antwerpen Zuid overgemaakt.

badge                             jubelbier                           linde-gin

drinkbus                        zelfklevers          boek 100 jaar

Wil jij ook zo'n aandenken?
Al deze leuke spullen zijn tijdens de festiviteiten te verkrijgen.  Je kan ze ook met onderstaande knop bestellen.
Enkel de linde-Gin en de tekening zijn nog niet te bestellen.

Uw bestelling wordt niet opgestuurd, maar kan worden opgehaald op vaste data. U kan straks aangeven wanneer u dat wenst te doen.

De betaling gebeurt via overschrijving en dient bij voorkeur vooraf te gebeuren. Zoniet vragen wij u om gepast geld mee te brengen bij het ophalen.
Het jubelboek verschijnt in september maar moet op voorhand betaald worden.